Time: 19:30
Address: Kloosterstraat 9
Zipcode: 6562 AT
Country: NL

Line-Up

Bullhammers

Working Class RnR

Bullhammers is een band uit Brabant en Gelderland, zelf noemen ze hun straatje Working Class Rock ’n Roll. Live komt vaak de term Old School Hardcore naar voren. Raakvlakken met bands als Motörhead, Zeke, Sheer Terror en Slapshot zijn niet te missen, een muzikale combinatie van rock, punk en oi met een ruige strot. Sinds 2015 is er de debuut cd “Don’t get your hopes up” welke in eigen beheer is opgenomen. De cd omvat werk waar de band verder mee is gegaan alsmede ouder werk waarmee het verleden afgesloten werd, en de onlangs verschenen EP “Ever Onward”. De nieuwe nummers gaan verder in het rock, punk en oi straatje.

Bullhammers – Don't Get Your Hopes Up

Taken from the album Don't Get Your Hopes Up

Geplaatst door Bullhammers op Vrijdag 28 oktober 2016

Jezus Sanseveria

Gospel Punk

Djayzus en Zijn vier Compostelen zijn als een Fenix herrezen uit de smeulende resten van Frikandelica, The Duketown Helldogs en Noodle Army om de blijde bierschap van Sanseveria op aarde te verkondigen.

Stukje Suck My Sanseveria!

Geplaatst door Jezus Sanseveria op Zaterdag 10 juni 2017

Circle of Friends

Hardcore Punkrock

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eros ex, auctor id aliquam eu, feugiat non nulla. Aliquam sagittis aliquet nisi, et rutrum ante viverra eu. Nulla suscipit augue ut nibh bibendum, non sodales nibh fringilla. Suspendisse non enim lacinia, rhoncus ante eget, ultricies nisi. Quisque gravida eu arcu eu porta. Cras sit amet risus lorem. Nulla egestas urna et semper ultrices.

Hierrr Pak Aan

Neder punkrock

HIERRR PAK AAN!!! is een old school nederpunkband uit Amsterdam en omgeving met oudleden van Donor, Frozen Sun en Deadlock. Ze weten met hun nummers, de vinger op de zere plek te leggen van

De Fik Erin!! Iedereen Bedankt voor afgelopen zaterdag! Was een mooi feestje tijdens de Ep release van de helden van Splinterbomb!! Ook INTERO en Hell City waren te gek!

Geplaatst door Hierrr Pak Aan op Maandag 1 april 2019