11 april 2020
Groesbeek, NL
Cancelled facebook event
Time: 21:00
Address: Kloosterstraat 9
Zipcode: 6562 AT
Country: NL

Het goede doel is deze keer Movember. met live muziek van o.a. Poo Fighters en Eqoes.

Line-Up

Poo Fighters

Foo Fighters tribuut

Aarm Snuutje

S.V.C.V.(Soort van Carnavals Vereniging)

Aarm Snuutje werd in 2005 opgericht door leden van de band Alles, samen met een aantal vrienden. Hoofdzakelijk doel was meedoen aan het Schlagerfestival in Heuvelland én veel muziek & lol maken. Met het nummer Ska-rnaval zette we de sporthal volledig op zijn kop! Na het winnen van de publieksprijs besloten we om ook met de optocht mee te lopen. Ook dit was (dankzij de vlaggen en live muziek) een daverend succes.

Het jaar daarop gingen we –zoals beloofd- met de bus naar Griekenland, gevolgd door de kraker Kakkerlakkenpak in 2007. In 2008 vroegen we ons af waarom mannen in Groesbeek niet mogen korfballen en een jaar daarna waren we halve hanen met de hit Kiepskwoei. In 2010 waren we een Romeins Legioen, nou ja Legioen, zeg maar zooitje ongeregeld. Op 11-11-11 hebben we geprobeerd om een vrouw te vinden om te gaan trouwen. Na ons snoeiharde nummer Tractor² (Da is toch gen schlager!) besloten we dit jaar om wél een echte schlager te maken. En wat voor één!

Na het winnen van de eerste prijs gaan we in 2014 weer voor het feest met onze nieuwe hit ‘De Keereweer’!! Wat een knaller was dat: zelfs de Burgemeester van Gruusbek, deheer Keereweer, deed vol overgave mee! In 2015 verklaren wij de liefde aan Groesbeek! Caranavalentijn is de zoetsappige knaller van het jaar!. Wij Sjoemele erop los! En dat laten we in 2016 horen. #Bpower. Tijd voor een geschiedenislesje: In 2017 staat ‘de Vuurbal’ centraal. Onze bekendste dropsgenoot, Detje de Vuurbal, wordt door ‘Aarm Snuutje en Ons Vad’ bezongen. In het Kasteelsehof zongen wij over ‘De Ridders van Ut Kruus’ in 2018. 2019 brengt ons naar een ergenis die we al jaren hebben: het hele jaar is het carnaval, overal kom je de groepen tegen en gaat het nergens anders over: behalve met de Kermis!

Ook zijn we al jaren langs de optocht te bewonderen. Tegenover het gemeentehuis, voor de feesttent van t SOK, vind je de hangplek van Aarm Snuutje waar wij met bijpassende muziek de praalwagens en tractors een hart onder de riem steken.

Jarenlang spelenden wij carnavalsmaandag de feesttent plat!

Eqoes

Experimental Electro

Eqoes is an experimental act which produces and performs electronical Music